کشاورزی
ضرورت اصلاح الگوی مصرف شکر، نمک و روغن در خانوادهها
![](https://ghazavataghzieh.ir/wp-content/uploads/2025/02/d8b6d8b1d988d8b1d8aa-d8a7d8b5d984d8a7d8ad-d8a7d984daafd988db8c-d985d8b5d8b1d981-d8b4daa9d8b1d88c-d986d985daa9-d988-d8b1d988d8bad986-d8af_679dc7f0e080c-780x470.jpeg)
به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، طاهره قیومی در دیدار مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو بر ضرورت اصلاح الگوی تغذیه سالن در کشور و کاهش مصرف بیرویه شکر، نمک و روغن تأکید کرد.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان، نقش آگاهیبخشی و آموزش عمومی را در تغییر الگوی تغذیهای مردم حیاتی دانست و خواستار اجرای برنامههای مشارکتی برای جلب همراهی شهروندان در این طرح ملی شد.
ضرورت آموزشهای گسترده برای کاهش مصرف مواد غذایی مضر که فراتر از استانداردهای جهانی است و اجرای ایدههای نوآورانه برای افزایش اثربخشی این برنامه بررسی شد.
در این دیدار دو طرف بر همکاریهای بینبخشی وزارت خانه های جهاد کشاورزی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارتقای سلامت تغذیهای جامعه و تقویت فرهنگ مصرف مواد غذایی سالم تأکید کردند.