کشاورزی

میزان صادرات محصولات گلخانه‌ای هرمزگان به بیش از ۱۷۰ هزار تن رسید

محمد رضا شیخ‌زاده روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: بیش از ۳۰ هزار تن از محصولات گلخانه‌ای هرمزگان به مصرف داخلی کشور رسیده و بیشتر به استان‌های اصفهان، تهران و تبریز ارسال شده است.

وی با بیان اینکه میزان صادرات گلخانه ای هرمزگان در سال گذشته نیز حدود ۱۵۰ هزار تن بوده است، اظهار کرد: محصولات صادراتی گلخانه‌ای هرمزگان شامل انواع فلفل دلمه‌ای رنگی (پاپریکا)، گوجه فرنگی، خیارسبز و بادمجان است که بیشتر در شهرستان‌های حاجی‌آباد، میناب، رودان و بندرعباس به عمل می‌آید.

مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: این محصولات گلخانه‌ای به کشورهای اوراسیا، روسیه، کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و به‌ویژه امارات و آسیای میانه صادر شد.

شیخ‌زاده، زمان آماده‌سازی و کشت محصولات گلخانه‌ای در استان هرمزگان را از ابتدای تیرماه تا پایان شهریورماه هرسال عنوان کرد و ادامه داد: سطح زیرکشت محصولات گلخانه ای در هرمزگان حدود هزار هکتار است که در هر هکتار ۱۰ نفر و در هزار هکتار ۱۰ هزار نفر مشغول به فعالیت هستند.

وسعت گلخانه‌های استان هرمزگان هم‌اکنون ۹۵۹ هکتار با تولید سالانه ۲۰۳ هزار تن محصول است که حدود ۵۰۰ هکتار آن به سطح زیرکشت فلفل‌های رنگی، ۴۰۰ هکتار گوجه‌فرنگی و مابقی به خیار سبز، بادمجان و سایر محصولات از جمله گل و گیاهان دارویی اختصاص دارد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا