تغذیه و سلامتی

افزایش ۷ برابری نظارت‌های بهداشتی در ایام رمضان

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: با تشدید فعالیت رستوران‌ها و مراکز تهیه مواد غذایی در ماه مبارک رمضان، نظارت‌های بهداشتی در سراسر کشور افزایش یافته است و از ۱۵ اسفند تا ۲۰ فروردین، طرح نظارت‌های بهداشتی به‌طور جدی اجرا شده و در این مدت، روزانه حدود ۳۰ هزار نفر در روز در سراسر کشور بر اماکن غذایی نظارت دارند.

وی افزود: بازرسی‌ها نسبت به روزهای عادی ۷ تا ۸ برابر شده و در همین راستا، موارد متعددی از تخلفات بهداشتی شناسایی و با متخلفان برخورد شده است و تاکنون تعداد زیادی اخطار صادر شده و برخی از واحدهای متخلف نیز پلمب شده‌اند.

رئیسی تأکید کرد: آمار دقیق این بازرسی‌ها و برخوردها، پس از تکمیل مراحل قانونی و تأیید مراجع ذی‌صلاح، در نخستین روزهای کاری پس از تعطیلات نوروز اعلام خواهد شد.

بازرسی‌های بهداشتی از رستوران‌ها تشدید می‌شود

وی ادامه داد: بازرسی‌های بهداشتی از رستوران‌ها و اماکن عمومی در حال انجام است و تعداد نیروهای بازرس نیز در حال افزایش است تا نظارت بهتری بر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی غذا داشته باشند. در این خصوص، وزارت بهداشت به‌طور جدی به نظارت و بازرسی از رستوران‌ها و مراکز فروش غذا پرداخته است تا از انتشار بیماری‌ها جلوگیری کند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا