کشاورزی

معاون وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی به عنوان یک حقوق فردی در جامعه محسوب می شود

به گزارش خبرنگار ایرنا، 《اکبر فتحی 》 سه شنبه شب در نشست کاووش برای آینده کشاورزی، نقش دانشگاه در امنیت غذایی در دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی مستقر در کرج افزود: زمانی که نتوانیم امنیت غذایی را فراهم کنیم، تمام امنیت‌ها به‌ خطر خواهد افتاد.

معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی گفت: دسترسی اقتصادی یعنی اینکه توان خرید آنقدر کافی و بالا باشد که همه بتوانند غذا را تهیه کنند.

وی یادآورشد: اگر غذا به هر قیمتی تولید شود ولی تهیه آن در توان مردم نباشد، این امر خدشه‌دار کردن امنیت غذایی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی به عنوان یک حقوق فردی در جامعه محسوب می شود

فتحی بیان داشت: سلامت تولید و مصرف غذایی جزء مهمی از زنجیره امنیت غذایی است و باید از مبادی تولید آغاز شود.

وی گفت: هر چقدر بتوانیم ضریب دانش را در کشاورزی بالا ببریم، بهره وری را بالا برده‌ایم و اینکار را خروجی دانشگاه انجام می‌دهد.

فتحی، بر حضور متخصصان در کنار کشاورزی سنتی و تلفیق دانش بومی با دانش جدید که می‌تواند عملکرد در واحد سطح افزایش دهد تاکید کرد.

دنیا به امنیت غذایی بیش از تولید آن توجه دارد

رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز در این همایش گفت: دنیا به امنیت غذایی خیلی بیشتر از تولید غذا توجه دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی به عنوان یک حقوق فردی در جامعه محسوب می شود

سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی》افزود: باید مواردی را که در آن عقب ماندگی داریم، پیدا کرده و عملکرد خود را بهبود ببخشیم.

وی یادآورشد: با تغییرات ایجاد شده ، دانشگاه باید گفتمان را تولید کند و از راهبردهای کلان کشور در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی پشتیبانی علمی داشته باشد و متخصصان خود را بر این اساس تربیت کند.

وی یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری را امنیت غذایی پایدار و کشاورزی دانش بنیان دانست و گفت: در این خصوص در حوزه آموزش و پژوهش باید چرخش درستی در جهت تامین نیازها و آینده کشور داشته باشیم .

موسوی تاکید کرد: باید به سمت پشتیبانی، علمی سازی کشاورزی کشور برای تولید بهتر حرکت کنیم.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا