اقتصادی

صادرات مرغ از سر گرفته شد

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته برای تثبیت بازار مرغ میزان جوجه‌ریزی افزایش یافت به طوری که ماهانه بیش از ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در کشور انجام می‌شد. در برخی مقاطع زمانی مانند شروع ماه مبارک رمضان و عید نوروز به دلیل افزایش مصرف این عدد به ۱۶۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی نیز رسید.

افزایش تولید منجر به کاهش قیمت‌ها در بازار شد زیرا عرضه بیش از تقاضا بود.

در هفته پایانی فروردین هر کیلو گرم گوشت مرغ ۹۴ هزار تومان بود این عدد در هفته نخست اردیبهشت به ۹۰ هزار تومان رسید و در هفته دوم اردیبهشت این عدد ۸۸ هزار تومان بود.

مازاد تولید باعث شده تا مذاکرات برای صادرات در حال انجام باشد و صادرات گوشت مرغ به کشورهای همسایه از اردیبهشت ماه امسال از سر گرفته شد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا