کشاورزی

فیلم| سایه‌بان و صنایع فرآوری، ضرورت باغ‌های انبه هرمزگان

به گزارش ایرنا، استان هرمزگان در تولید انبه دارای رتبه نخست کشور است و ۴۰ درصد محصول انبه این استان در صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف می‌شود؛همچنین ۶۰ درصد انبه هرمزگان نیز به صورت نارس (سبز) برداشت می‌شود که در صنایع ترشی و شوری و همچنین صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف در بازارهای داخلی استان و استان‌های فارس، کرمان، تهران و اصفهان عرضه می‌شود.

۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از باغات استان هرمزگان به درختان انبه اختصاص دارد که سالانه حدود ۲۸ هزار تن محصول برداشت می‌شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا