کشاورزی
فیلم| سایهبان و صنایع فرآوری، ضرورت باغهای انبه هرمزگان

به گزارش ایرنا، استان هرمزگان در تولید انبه دارای رتبه نخست کشور است و ۴۰ درصد محصول انبه این استان در صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف میشود؛همچنین ۶۰ درصد انبه هرمزگان نیز به صورت نارس (سبز) برداشت میشود که در صنایع ترشی و شوری و همچنین صنایع تبدیلی و فرآوری مصرف در بازارهای داخلی استان و استانهای فارس، کرمان، تهران و اصفهان عرضه میشود.
۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از باغات استان هرمزگان به درختان انبه اختصاص دارد که سالانه حدود ۲۸ هزار تن محصول برداشت میشود.