نشان «حلال» بر محصولات نشانه مطمئنی از استانداردهای بهداشتی و شرعی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مهدی رنجبران صبح جمعه در مراسم آغاز طرح نظارتی عید سعید قربان در تهران، بر اهمیت نظارت شرعی و بهداشتی بر ذبح دام تأکید کرد.
این مراسم با حضور مقامات سازمان دامپزشکی، دامپزشکان و نمایندگان حوزه نمایندگی ولیفقیه در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.
رنجبران ضمن تبریک عید قربان به حاضران، از تلاشهای سازمان دامپزشکی و دامپزشکان در راستای خدمترسانی به مردم در این روز مبارک قدردانی کرد.
وی با اشاره به تولید سالانه بیش از ۱۷ میلیون تن محصولات دامی در ایران، افزود: سرانه مصرف ۲۰ کیلوگرم محصولات دامی برای هر ایرانی، نشاندهنده نقش کلیدی نظارت در تضمین سلامت و اطمینان مصرفکنندگان است.
نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی آرم سازمان دامپزشکی و نشان حلال بر محصولات را نشانهای از تعهد به استانداردهای بهداشتی و شرعی عنوان کرد و گفت: این نشانها، چه برای محصولات داخلی و چه وارداتی، اعتماد عمومی را تقویت میکند و اراده ملی در تولید محصولات دامی و پروتئینی را به نمایش میگذارد.
رنجبران همچنین به نقش قوانین موجود در حوزه دامپزشکی و نظارت شرعی اشاره کرد و اجرای دقیق این قوانین را ضروری دانست.
وی از قوانین ارتقای بهرهوری، نظام جامع دامپروری و نظارت شرعی بر ذبح دام بهعنوان زیرساختهای قانونی مهم یاد کرد.
رنجبران همچنین از حمایتهای جبرئیل برادری رئیس سازمان کشاورزان استان تهران تشکر کرد و نقش عشایر در تولید ۲۵ درصد پروتئین دامی کشور را ستود.
وی شبکه دامپزشکی ایران را بزرگترین شبکه نظارتی منطقه توصیف کرد و با اشاره به فعالیت ۵۰ هزار دامپزشک در این شبکه، ابراز امیدواری کرد که این ظرفیت به توسعه حضور ایران در بازارهای جهانی منجر شود.
این طرح نظارتی، که بهصورت هماهنگ در سراسر کشور اجرا میشود، با هدف اطمینان از سلامت و شرعی بودن فرآیند ذبح دام در عید قربان برگزار شده است.