اقتصادی

ایران در تولید دانه‌های روغنی ظرفیت خودکفایی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، سعدالله منصوری مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر وجود ظرفیت و توان خودکفایی در تولید دانه‌های روغنی در کشور از امکان تأمین کامل نیاز داخلی به روغن خوراکی با عزم و همیاری ملی خبر داد.

وی با اشاره به مزایای کشت کلزا تصریح کرد: با افزایش سطح زیر کشت کلزا به ۵۰۰ هزار هکتار، می‌توان حدود ۳۰ درصد از نیاز کشور به روغن خوراکی را در داخل تأمین کرد. این اقدام علاوه بر تأمین بخشی از نیاز کشور به نهاده‌های دام و طیور، به پربارتر شدن محصول گندم در تناوب کشت نیز کمک می‌کند.

منصوری افزود: اطلاع‌رسانی مناسب به کشاورزان در خصوص مزایای کشت کلزا و نقش آن در افزایش بهره‌وری گندم، امری ضروری است.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد با حمایت از تولیدکنندگان و توسعه کشت دانه‌های روغنی، گام‌های مؤثری در راستای خودکفایی در این محصول اساسی برداشته شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا