تغذیه و سلامتی

حذف روغن‌های غیراستاندارد در موکب‌های محرم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری مهر، با آغاز ایام عزاداری تاسوعا و عاشورا، وزارت بهداشت همچون سال‌های گذشته اقدامات گسترده‌ای را برای حفظ سلامت عمومی و ارتقای بهداشت محیط در هیئت‌ها، مساجد، موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی به اجرا گذاشت و این اقدامات شامل بازرسی‌های بهداشتی، نمونه‌برداری از مواد غذایی و آب، سنجش کلر، بررسی نذورات، رسیدگی به شکایات مردمی و اجرای جلسات آموزشی بوده است.

محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار مهربا اشاره به نظارت بر کیفیت روغن‌های مصرفی در پخت‌وپز موکب‌ها گفت: در قالب بازرسی‌های پرتابل، کنترل کیفیت شیمیایی روغن‌ها از جمله شاخص TPM ، ترانس و تبادل یونی روغن‌ها نیز به‌طور دقیق انجام شده است.

وی افزود: در هر موردی که میزان ترکیبات قطبی یا شاخص‌های شیمیایی روغن از حد مجاز و استاندارد فراتر بوده، بلافاصله دستور توقف مصرف و خارج کردن روغن از فرآیند پخت‌وپز صادر شده است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار تأکید کرد: این اقدامات با هدف پیشگیری از بروز بیماری‌های ناشی از مصرف روغن‌های نامناسب و تضمین سلامت عزاداران حسینی انجام شد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا