صنایع غذایی و تغذیهویژه

گزارش متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور- مهر 1404

در گروه نان و غلات، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با 7.7 درصد، "برنج ایرانی درجه یک" با 6.4 درصد و "رشته آش" با 5.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

به گزارش غذا و تغذیه به نقل از مرکز آمار ایران، در مهر ماه 1404 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “برنج خارجی درجه یک” با 7.7 درصد، “برنج ایرانی درجه یک” با 6.4 درصد و “رشته آش” با 5.2 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “ماهی قزل آلا” با 23.0 درصد، “گوشت گاو یا گوساله” با 9.6 درصد و “مرغ ماشینی” با 7.5 درصد می­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ ماشینی” با 15.7 درصد، “خامه پاستوریزه” با 3.8 درصد می­باشد.

ميوه و خشكبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “لیمو ترش” با 45.4 درصد، “خربزه” با 13.6 درصد، “کشمش پلویی” با 11.1 درصد و “مغز گردو” با 10.9 درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “انار” با 6.7- درصد می­باشد.

سبزيجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “کدو سبز” با 52.8 درصد، “گوجه فرنگی” با 30.9 درصد، “سیب زمینی” با 22.2 درصد، “بادمجان” با 11.6 درصد و “خیار” با 10.4 درصد می­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سس گوجه فرنگی” با 3.9 درصد، “سس مایونز” با 3.7 درصد و “رب گوجه فرنگی” با 2.9 درصد می­باشد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا