وزیر بهداشت برای سومین بار به مجلس می رود+ جزئیات سه فراخوان

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از وظایف کمیسیونهای مجلس شورای اسلامی، نظارت بر روند اجرای قوانین و مصوبههای مجلس است. در این بین، نمایندگان با توجه به مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه خود، میتوانند از وزرای مربوطه بسته به زمینه کاری، دعوت کنند تا به کمیسیون مربوطه آمده و به سوال یا سوالات نمایندگان، پاسخ دهند.
حوزه سلامت، یکی از مهمترین حوزههای نظارتی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به حساب میآید که همواره محل بحث و انتقاد بوده است. زیرا، سلامت مردم به هیچ عنوان شوخی بردار نیست و «سلامت» را میتوان یک حوزه کاملاً استراتژیک تلقی کرد که حتی امنیت یک جامعه را تحتالشعاع خودش قرار میدهد. از همین رو، یکی از بیشترین موضوعات محل بحث و اصطکاک در مجلس، حوزه سلامت و کمیسیون بهداشت و درمان است.
حالا برای سومین بار، محمدرضا ظفرقندی بعد از انتخاب به عنوان وزیر بهداشت دولت چهاردهم، به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس فراخوانده شده تا پاسخگوی سوالات نمایندگان باشد.
اولین فراخوان وزیر بهداشت به مجلس
اولین بار، ظفرقندی در تاریخ ۱۸ دی ۱۴۰۳، برای پاسخگویی به سوالات محمد سبزی نماینده مردم ساوه و زرندیه، بابک رضازاده نماینده مردم مشکین شهر، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر، میمه و برخوار، سید جلیل میرمحمدی نماینده مردم تفت و میبد، مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود، محسن فتحی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران، رحمت الله نوروزی نماینده مردم علی آباد کتول، کمال حسین پور نماینده مردم سردشت و پیرانشهر، محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مردم مهریز و بافق و میثم ظهوریان نماینده مردم مشهد و کلات، به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس فراخوانده شد.
ظفرقندی به همراه دیگر وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان، ۳۱ مرداد ۱۴۰۳، از مجلس شورای اسلامی رأی اعتماد گرفت.
این در حالی بود که حدود ۴ ماه و ۱۷ روز از مدت زمان انتخاب وزیر بهداشت دولت چهاردهم سپری شده بود.
دومین فراخوان ظفرقندی به مجلس
دومین فراخوان وزیر بهداشت به مجلس شورای اسلامی، بر میگردد به دوشنبه دوم اردیبهشت ۱۴۰۴ که بار دیگر، ظفرقندی برای پاسخ به سوالات تعدادی از نمایندگان مجلس، به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس رفت.
احمد آریایی نژاد نماینده مردم ملایر (۱ فقره)، عبدالحکیم آق ارکاکلی نماینده مردم گنبد کاووس (۱ فقره)، عبدالجلال ای ری نماینده مردم کردکوی (۲ فقره)، حسن حسن نتاج نماینده مردم بابل (۱ فقره)، اسدالله چراغی نماینده مردم دهلران (۲ فقره)، سید نجیب حسینی نماینده مردم مینودشت (۱ فقره)، محمد سراج نماینده مردم تهران (۱ فقره)، محمد کعب امیر نماینده مردم شوش (۲ فقره) و مجید نصیرپور نماینده مردم سراب (۲ فقره)، سوال از وزیر بهداشت داشتند.
سومین فراخوان
حالا، بار دیگر وزیر بهداشت دولت چهاردهم، در فاصله کمتر از یک ماه برای دومین بار و در مجموع، از شروع به کار به عنوان وزیر بهداشت، برای سومین بار میبایست به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برود و پاسخگوی اعضای این کمیسیون باشد.
بر همین اساس، ظفرقندی روز سه شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، برای ارائه گزارش در مورد اقدامات صورت گرفته در وزارت بهداشت در راستای شعار سال (سرمایهگذاری برای تولید) و بررسی مشکلات دستیاران پزشکی، به مجلس میرود.
به نظر میرسد، تعداد رفتنهای وزیر بهداشت به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، رو به افزایش است. در حالی که کمتر از ۹ ماه از شروع وزارت او میگذرد.