شیرینی و شکلات

بستنی گیاهی غیرلبنی برای دیابتی‌ها و فشارخونی‌ها تولید شد

یک شرکت فناور موفق به تولید نوعی بستنی غیرلبنی وگن‌دار (بستنی گیاهی) شده که بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون می‌توانند آن را مصرف کنند.

به گزارش غذا و تغذیه، یک شرکت فناور مستقر در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و یک سال بعد ثبت شد.

این شرکت فناور که تولید محصولات غذایی سلامت‌محور را در دستورکار قرار داده است، تنها شرکت ایرانی عضو سازمان تجارت کشورهای آسیا و اقیانوسیه (cacci)، عضو سازمان کارآفرینان آسیا و اقیانوسیه (yegap)، عضو هیئت مدیره انجمن ارگانیک و انجمن وگن ایران شناخته می‌شود.

شرکت موفق به تولید نوعی بستنی غیرلبنی کاملاً وگن‌ شده که هیچ‌گونه افزودنی ندارد، سایر محصولات این شرکت را هم گان‌های رژیمی و دیابتی تشکیل می‌دهد و بیماران مبتلا به دیابت و چاقی می‌توانند از محصولات قندی تولیدشده استفاده کنند.

 

 

آنا

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا