طیورویژه

شاخص قيمت توليدكننده محصولات مرغداري‌هاي صنعتي كشور خرداد ۱۴۰۴ (۱۰۰=۱۳۹۵)

در خرداد ماه 1404 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 18.2 درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (7.8 درصد) 10.4 واحد درصد افزایش داشته‌است.

به گزارش غذا و تغذیه، در خرداد ماه سال 1404 شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور (بر مبنای 100=1395) برابر با 1569.3 بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) 5.3 درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 18.2 درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) 9.5 درصد افزایش یافته‌است.

افزایش تورم ماهانه

در خرداد ماه 1404 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به  5.3 درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (3.3 درصد)، 2.0 واحد درصد افزایش یافته‌است. در میان قلم­های مرغداری­های صنعتی، بیشترین تورم نسبت به ماه قبل مربوط به قلم “مرغ حذفی” (25.6 درصد) و کمترین تورم آن مربوط به قلم” جوجه‌ی یک روزه (25.6- درصد) می‌باشد.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در خرداد ماه 1404 تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) 18.2 درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (7.8 درصد) 10.4 واحد درصد افزایش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری­های صنعتی به ازای تولید قلم­های خود در داخل کشور، در خرداد ماه 1404 نسبت به ماه مشابه سال قبل، 18.2 درصد افزایش دارد. در بین قلم­های مرغداری­های صنعتی، بیشترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم ” تخم مرغ نطفه دار” (38.9 درصد) و کمترین تورم آن مربوط به قلم ” جوجه‌ی یک روزه” (24.0- درصد) می‌­باشد.

افزایش تورم سالانه

 در خرداد ماه 1404 تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری­های صنعتی در داخل کشور در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به 9.5 درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (8.9 درصد)، 0.6 واحد درصد افزایش نشان می­دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم­های مرغداری­های صنعتی کشور، بیشترین تورم سالانه مربوط به قلم” تخم مرغ نطفه دار ” (44.5 درصد) و کمترین تورم آن مربوط به قلم “کود” (2.2- درصد) می‌­باشد.

مرکز آمار ایران

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا