تغذیه و سلامتی
نقش حیاتی غذا در رفع فقر و تأمین سلامت جامعه
![](https://ghazavataghzieh.ir/wp-content/uploads/2024/10/d986d982d8b4-d8addb8cd8a7d8aadb8c-d8bad8b0d8a7-d8afd8b1-d8b1d981d8b9-d981d982d8b1-d988-d8aad8a3d985db8cd986-d8b3d984d8a7d985d8aa-d8ac_6710f498e9d10.jpeg)
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در پیامی به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۵ مهر، نوشت: شعار امسال، “حق غذا برای زندگی بهتر و آیندهای روشن” بر اهمیت دسترسی همگان به غذای سالم و کافی تأکید دارد که نقشی حیاتی در توسعه پایدار، رفع فقر و تأمین سلامت جامعه ایفا میکند.
این روز یادآور محرومیتهای تحمیلی بر مردم مظلوم غزه است؛ کسانی که در ظلم و محاصره رژیم صهیونیستی حتی از دسترسی به ابتداییترین نیازها مانند غذا و دارو محروماند.
سازمان غذا و دارو نقش مهمی در نظارت بر ایمنی و سلامت مواد غذایی دارد و با سیاستگذاریهای مؤثر میتواند در تولید پایدار، کاهش ضایعات و ارتقای تغذیه سالم نقشآفرینی میکند.
با تلاش همگانی و همراهی مردم میتوانیم در ساختن آیندهای عاری از گرسنگی سهم به سزایی داشته باشیم.